El president i l’expresident del FC Barcelona han alegat que ja van declarar fa mesos sobre el fitxatge del brasiler

Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell han abandonat l’Audiència Nacional després de negar-se a declarar sobre el fitxatge de Neymar. Ni l’actual president ni el seu predecessor al càrrec han respost a les preguntes del fiscal José Perals ni del jutge José de la Mata, argumentant que tot el que van dir al febrer del 2015 seguia igual.

Rosell i Bartomeu compareixien en qualitat de querellats-investigats (nova denominació legal que substitueix la d’imputats) al costat d’un representant legal del Barça i un altre del Santos i els expresidents del club brasiler Luis Álvaro de Oliveira Rivero i Odilio Rodríguez Fliho. A més, el jutge interrogarà en qualitat de testimoni Javier Faus, que era vicepresident econòmic del club quan es va produir el fitxatge.

Dimarts li toca a Neymar

Neymar haurà d’assistir aquest dimarts a l’Audiència Nacional de Madrid al costat dels seus pares, que podrien evitar comparèixer davant el jutge després de demanar fer-ho al Brasil. En aquesta nova causa s’investiga si el fons DIS, que tenia un 40% dels drets federatius del davanter blaugrana, va cobrar la part corresponent en el traspàs o va ser estafat.