Imatges publicades en molts medis demostren com la NASA intenta ocultar l’existència de bases extraterrestres subterrànies a Mart

Bases extraterrestres a Mart ocultades per la NASA | Diari CatalàJa ningú pot negar les evidències de bases extraterrestres, a Mart hi ha estructures extraterrestres que demostren que podria haver vida intel·ligent. A més, el recent descobriment d’aigua líquida a Mart ha portat a molts científics a creure que la vida al planeta vermell podria estar oculta sota terra. Però els conspiranoics van més enllà, en assegurar que hi ha evidències que demostren com la NASA està ocultant informació sobre la vida extraterrestre a Mart.

No només els teòrics de la conspiració estan segurs d’això, científics com el Dr. John Brandenburg, sosté que antigues civilitzacions marcianes van ser aniquilades per una raça extraterrestre amb armes nuclears. L’autor de ‘Mort a Mart: El Descobriment d’una massacre nuclear planetària’, va dir que molts dels isòtops nuclears en l’atmosfera del planeta vermell són iguals a les de les bombes d’hidrogen a la Terra i demostren la teoria que una raça humanoide hi va viure, però va ser exterminada per enemics procedents d’altres mons. I la llista d’anomalies marcianes és interminable, com la gran piràmide, els túnels subterranis, les restes d’un plat volador, o fins i tot les sorprenents declaracions d’un extreballador de les Nacions Unides a l’abril de 2015, que va assegurar que unes imatges preses per un dels rovers marcians revelava l’existència d’una entrada a un enorme búnquer subterrani.

Bases extraterrestres a Mart ocultades per la NASA | Diari CatalàI com no pot ser d’altra manera, de nou imatges semblen mostrar una sèrie de megaestructures d’origen extraterrestres ocultes al planeta vermell. Per als conspiranoics les imatges no deixen cap mena de dubte, han estat construïdes per extraterrestres per ocultar la seva presència.

Bases extraterrestres a Mart?

Segons el tabloide nord-americà The Inquisitr News, Sandra Elena Andrade va publicar a YouTube el 2 desembre 2015 unes imatges que mostraven estructures extraterrestres a Google Earth. No obstant això, algunes fonts han assenyalat que les misterioses estructures van ser originalment descobertes per l’expert en anomalies de Mart Marcelo Irazusta, que va informar que va detectar algunes de les estructures tot i que la NASA estava intentant amagar les evidències mitjançant ‘Photoshop’.

Deixant de banda les polèmiques sobre el descobriment, tant Sandra com milers de creients en el tema afirmen que les imatges són l’evidència definitiva de la presència extraterrestre a Mart. Els conspiranoics asseguren que la majoria de bases extraterrestres de Mart estan habitades i la NASA és coneixedora d’això, fent el possible per ocultar-a la població.

Segons explica Sandra Elena.

Quan es publica la veritat, la NASA adopta l’estratègia del silenci o inventen algunes explicacions boges i hilarants … És molt trist. Andrew Basiago tenia raó. Amb cada fotografia de Mart. Bàsicament afirma que la NASA utilitza el teletransport a Mart diàriament amb tecnologia secreta … I tenen bases militars subterrànies allà.

Sandra a més facilita les coordenades de les suposades bases extraterrestres, perquè qualsevol persona pugui descobrir la veritat. Aquestes coordenades són les següents: 45 ° 57′03.88N 23 ° 32′27.16” E. I entre tanta controvèrsia, no podia faltar l’opinió d’un dels millors experts en anomalies espacials, Scott C. Waring, que assegura que les imatges mostren l’entrada a una gran base subterrània plena de naus espacials extraterrestres a Mart que ha estat abandonada.

Bases extraterrestres a Mart ocultades per la NASA | Diari CatalàWaring va més enllà en els seus arguments, en assegurar que el lloc seria un hàbitat perfecte per als primers colons humans de Mart, ja que sembla ser un refugi construït per éssers extraterrestres que el van abandonar després que finalitzessin la seva missió a Mart.

Segons va escriure Waring al seu bloc ‘UFO Sightings Daily.

Aquesta és la ubicació que la NASA ha de triar si volen fer un assentament a Mart. Aquest és un lloc que ja ha estat utilitzat i s’ha demostrat la seva eficàcia pels extraterrestres. Està probablement abandonat … A l’espera de nous propietaris.

Els teòrics de la conspiració estan expressant el seu entusiasme pel descobriment i acusen la NASA d’ocultar l’evidència de l’existència de vida extraterrestre al planeta vermell. Els conspiranoics creuen que, en aquest cas en concret, serà impossible per a la NASA amagar l’enorme entrada a una base subterrània a Mart.

Cada vegada que es dóna a conèixer un descobriment sorprenent a Mart, la forma més ràpida de desacreditar és dient que és una roca o una ombra. Una vegada i una altra el mateix. Tracten de posar excuses per als objectes que s’estan descobrint en tot Mart.

Va explicar Waring.

Waring també critica els escèptics que recolzen suposada política sinistra de la NASA d’ocultar la veritat sobre la presència extraterrestre i OVNI a Mart, inventant excuses enginyoses per explicar totes les evidències fotogràfiques que demostren l’existència de vida extraterrestre intel·ligent al planeta vermell. El que està clar és que és una evidència i una nova polèmica. La llista de mentides per part de la NASA segueix creixent, fins quan?