Deu minuts de vídeo de Zelda Twilight Princess HD per Wii U

  0

  Nintendo mostra la nova versió de Zelda Twilight Princess HD per Wii U amb un clip publicat al seu canal oficial

  Encara queden 3 mesos per l’arribada de Zelda Twilight Princess HD per Wii U però Nintendo s’afanya a promocionar el joc. Parlem d’un títol original de GameCube i Wii -estrenat simultàniament per ambdues plataformes- que torna aquest any amb noves textures i una adaptació a l’alta definició.

  Val a dir que no es tracta únicament d’un rentat d’imatge. Zelda Twilight Princess HD per Wii U millora el sistema de control del joc original gràcies al GamePad de Wii U. Gràcies a la pantalla tàctil, algunes funcionalitats com la transformació de Link en llop es pot efectuar amb un sol clic. També comptarà amb extres disponibles a través dels amiibo (les figures exclusives Nintendo) com l’existència d’una nova zona, coneguda com “The Cave of Shadows”, un afegit que filtrava Amazon la setmana passada.

  A través del clip de més de deu minuts de Zelda Twilight Princess HD per Wii U es mostren diverses localitzacions del joc. La ciutat de Hyrule, per exemple, és un dels llocs que més agraeix el salt a l’alta definició amb una profunditat de camp més detallada i amb una decoració general més agraïda. A la vegada, els dos col·laboradors de Nintendo també viatgen a un dels darrers temples del joc per mostrar el sistema de combat, amb un resultat prometedor.

  El títol arribarà a Wii U el 4 de març, estarà disponible a la eShop de Nintendo i també a través d’una edició especial que arribarà amb la figura amiibo de Wolf Link, l’objecte necessari per accedir a la nova localització del joc.