Aquest cap de setmana es disputa una de les proves d’enduro més multitudinàries de tot Europa

Arrenca un any més la Bassella Race 1. Les inscripcions es van tancar el 31 de gener amb una espectacular xifra de 1183 corredors. Com ja és habitual, la categoria elit sumen els 50 millors pilots d’enduro, entre ells hi trobem Alfredo Gómez (Husqvarna),  Wade Young (KTM), Taddy Blazusiack (KTM) o el dakarià Iván Cervantes (KTM), qui a més de l’Xtreme, realitzarà la carrera de clàssiques que tindrà lloc dissabte.

Pel seu cantó, els Sènior i Júnior sumen 250, la categoria Amigos gairebé 400 i l’Afició seran uns 500. A més, recordar que dissabte la tarda es realitzaran les ja habituals carreres Infantils i Clàssiques, però que, enguany, s’hi suma una nova categoria, la Sandriders, reservada per a motos de més de 150kg.

Dissabte hi haurà l’espectacular Xtreme, on a més de les dues mànegues habituals, abans de l’esperada final dels pilots Elit, s’inclourà una manegà per aquells “Amigos” més atrevits. Aquests tindran un premi especial: una inscripció pagada per a participar en un esdeveniment internacional d’off road multitudinari.

Bassella Race 1 torna amb més de 1200 participants | Diari Català
Cartell Bassella Race 1 2016

En aquesta setena edició, el recorregut també té canvis. L’equip de Sip Sport i Bassella Experiences l’ha redissenyat totalment i a més de la carrera de dissabte,  tots els participants d’Elit/Sénior /Júnior l’hauran d’afrontar també a l’inici de la segona volta del diumenge! Per tant ens espera un gran espectacle!

La prova, que arrenca la temporada d’off road 2016, també contarà amb una carpa dedicada als ISDE, on es podrà adquirir el llibre commemoratiu de la mítica edició del 1985 a La Cerdanya, que se presentarà precisament en el marc del cap de setmana de la prova.

Per tant, com sempre la carrera arrencarà divendres 12 amb l’obertura de les verificacions administratives a l’emblàtic Museu Moto Bassella.

No us podeu perdre l’espectacle off road de Bassella!