Bateries d’hidrogen: la solució per no carregar en una setmana

  0
  Bateries d'hidrogen: la solució per no carregar el mòbil en una setmana?

  Bateries d'hidrogen: la solució per no carregar el mòbil en una setmana?

  Seguim –per tots els llits– intentant allargar la vida de la nostra bateria. Ho aconseguirem amb això?

  Per què estàs carregant malament el teu mòbil i com hauries de fer-ho. És, sens dubte, un dels majors drames de la nostra vida moderna: per què les bateries del mòbil ens duren tan summament poc?

  I en aquestes caminem, buscant la bateria perfecta. I teories i proves n’hi ha, per descomptat, com la bateria de 20 dies que usa Light Phone (encara que només et va a servir per rebre i fer trucades per telèfon).

  Però siguem conscients d’una cosa: va a ser impossible tornar a tenir bateries com les que teníem abans. Davant això, podem resignar-nos a comptar amb la bateria que es carrega al 70% en dos minuts, la del MIT que t’ho carrega totalment en sis minuts o, per agarrar-nos a alguna cosa factible i real el dia d’avui, remetre’ns a la càrrega ultrarrápida de la qual ja disposa molts telèfons mòbils en l’actualitat.

  Una bateria que dura una setmana?

  Però, mentrestant, seguirem sense desistir en l’heroica tasca d’aconseguir fer-nos amb una bateria que, de debò, aconsegueixi allargar la vida útil del nostre telèfon. I això és el que assegura haver aconseguit aquesta de la qual et parlem avui.

  L’aparent invent ho ha dut a terme Intelligent Energy, una companyia britànica que, fent-se ressò de l’etern desig de tots per tenir una bateria que duri el més possible, assegura haver creat una de la qual podrem disposar res menys que una setmana.

  La fórmula: hidrogen+oxigen

  Però, com ha pogut aconseguir-ho aquesta empresa, amb la de gegants tecnològics que ja estan lluitant en aquest sentit? La fórmula de Intelligent Energy consta de dos ingredients: hidrogen i oxigen.

  Tots dos components, segons la companyia, es fonen en una pila recarregable que, fruit de la combinació, aconseguiria generar l’electricitat necessària perquè l’autonomia del nostre mòbil duri res menys que set dies en total.

  Ja aplicada en ordinadors portàtils

  Si sols estar al corrent d’aquest tipus de notícies i innovacions, sabem el que estàs pensant: [quote]Val, l’enèsim desenvolupament que assegura allargar la vida de la bateria… i que acaba en res perquè ningú la integra[/quote] I no serem nosaltres els que desmentim la teva afirmació, ja que tindràs més raó que un sant, però des de Intelligent Energy asseguren que la seva tecnologia es pot implantar sense problema, ja que, de fet, ja ha estat integrada en bateries d’ordinadors portàtils.

  No obstant això, la seva aplicació als smartphones, de moment, segueix pendent, ja que la tecnologia d’aquesta companyia encara és un mer prototip. Encara que, això sí, asseguren estar estudiant la viabilitat comercial. Caldrà estar atents.