Batllet titlla a Iglesias d’intransigent i de prepotent

0
Meritxell Batet PSC
La diputada del PSC al Congrés, Meritxell Batet,, en una imatge d'arxiu. Foto: Europa Press.

La candidata al PSC creu que el líder de Podemos ha dificultat arribar a acords amb els socialistes i aconseguir un govern de canvi i de progrés

La candidata del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha senyalat al líder de Podemos, Pablo Iglesias com el culpable per dificultar arribar a acords amb els socialistes. Segons Batet, “la intransigència i prepotència – d’ Iglesias – s’ha posat de manifest i tothom ho ha pogut veure”.

La candidata ha sigut més explícita i ha comentat que: “Allà on no estigui el senyor Iglesias, arribarem a acords”. A més, ha assegurat que el PSOE ha facilitat governs a l’esquerra on ha pogut com ara als consistoris de Barcelona, Madrid, Valencia i Saragossa.

En referencia al 26J ha declarat que “s’haurà de veure quins són els resultats i quina aritmètica parlamentària hi haurà”. Batet no ha volgut assegurar que Podemos sigui un aliat després del 26J, ha matisat que mai es donarà una gran coalició entre PSOE i PP.

La candidata del PSC ha fet un altre atac a Pablo Iglesias al ser preguntada per si ambiciona algun ministeri en concret en el cas que el PSOE governi. “No sóc com Pablo Iglesias, que els atribueix ell sol. Primer és el programa”, ha confessat Batet.

Meritxell Batet va ser número dos de Pedro Sánchez el 20D. Ara, manifesta dubtes en relació a la formació morada, ja que segons ella “canvia constantment” de polítiques i han impedit “un govern de canvi”.