Batman: Arkham Knight torna als PC

  0

  Batman: Arkham Knight

  Després d’una estrena plena d’errors, Batman: Arkham Knight es reestrena als compatibles

  Dins l’allau imparable de jocs de gran pressupost que s’han llançat aquest 2015, Batman: Arkham Knight n’ha estat un dels malparats. El títol propietat per Warner Bros. i adaptat als compatibles sota el segell d’Iron Galaxy, va publicar-se amb multitud d’errors que feien impossible jugar-lo. El problema va ser tan generalitzat que els distribuïdors van optar per treure del mercat el joc i posposar la seva reestrena fins que tots els problemes fossin resolts.

  Quatre mesos després, avui 28 d’octubre, Batman: Arkham Knight torna als ordinadors amb tots els problemes resolts. Ho fa digitalment desde Steam i és presumible, tot i no haver-hi confirmació oficial, que les edicions físiques tornin a les prestatgeries el mateix dia. El joc del cavaller fosc arriba amb tot el contingut addicional que les edicions de consola han anat rebent, incloent-hi també els extres de pagament, disponibles per comprar i descarregar des de ja mateix.

  Batman: Arkham Knight_2
  Imatge intrajoc de Batman: Arkham Knight

  Un comiat amarg per Rocksteady

  Coneguda com la saga “Arkham”, la trilogia desenvolupada per Rocksteady és considerada com una de les millors adaptacions d’un superheroi al terreny interactiu. L’estudi no només ha aconseguit oferir una visió particular i a la vegada fidel del croat encaputxat, també ha ideat un sistema de combat que s’ha convertit en el model a seguir. Tot i l’èxit, Rocksteady ja ha manifestat que Batman: Arkham Knight és l’últim títol de Batman que desenvolupa.

  Hi ha multitud  de teories referides al nou projecte de Rocksteady, d’entre les quals la més sonada és la creació d’una nova trilogia de Superman. Un dels principals fonaments per aquesta hipòtesi és la gran quantitat de referències a l’univers de Clark Kent a Batman: Arkham Knight. De totes maneres, és una idea que es pot explicar també com una maniobra de promoció de cara a l’esperat film Batman v Superman: Dawn of Justice, que també distribueix la Warner.