Battlefield Hardline llançarà un DLC gratuït amb mapes nocturns

  0
  Battlefield Hardline llançarà un DLC gratuït

  Battlefield Hardline llançarà un DLC gratuït

  Electronic Arts i Visceral Games sorprenen als jugadors de Battlefield Hardline anunciant l’arribada d’un nou contingut descarregable gratuït

  EA ha anunciat Blackout, un paquet descarregable gratuït amb el qual els jugadors de Battlefield Hardline podran afegir noves armes, mapes i continguts. La data del llançament d’aquest DLC encara no està confirmada, però la companyia ha assegurat que no trigarà en arribar.

  Des del portal oficial del títol expliquen que “per tal d’executar el cop perfecte, Battlefield Hardline es prepara per a quelcom gran. Hem estat treballant en les ombres amb l’objectiu de sorprendre a tots els jugadors amb la nostra nova actualització”.

  El shooter desenvolupat per Visceral Games rebrà importants millores i nous continguts relacionats amb la foscor. Concretament, Blackout dispondrà de dos mapes nocturns anomenats Cop nocturn i Bosc nocturn. Aquests dos escenaris seran les versions a les fosques de dos mapes ja existents dins el joc, com són l’Assalt al banc i els Everglades o Terres remotes.

  Battlefield Hardline llançarà un DLC gratuït

  Per poder gaudir d’una experiència òptima en aquests dos escenaris, Blackout portarà a la comunitat de jugadors un nou dispositiu que permetrà una millor immersió: les ulleres de visió nocturna. A banda d’això, també s’incorporaran dues noves armes per a totes les classes i faccions: una nova versió del RO933 i un nou rifle de combat. A més, el DLC presentarà nous camuflatges, encàrrecs, missions, pegats i música.

  A més de tots aquests continguts i les millores que arribaran amb l’actualització, Battlefield Hardline també millorarà pròximament el seu mode espectador.