Nintendo publica la data de l’arribada d’un dels últims paquets que rebrà Super Smash Bros. per a Wii U i Nintendo 3DS

Bayonetta i Corrin arriben a Smash Bros. el dimecres 3 de febrer, és a dir, passat demà. Parlem de la protagonista dels videojocs amb el seu propi nom, i d’un dels personatges principals d’una de les estrenes del mes de febrer per a 3DS, Fire Emblem Fates, respectivament. El d’aquesta setmana és un dels darrers paquets que ampliaran el contingut de Super Smash Bros. per a Wii U i Nintendo 3DS, un videojoc estrenat el 2014 que no ha parat de rebre novetats fins avui.

Nintendo ha anunciat a través del seu perfil de Twitter que Bayonetta i Corrin arriben a Smash Bros. al llarg de la tarda d’aquest dimecres a un preu que rondarà els 5 € respecte al protagonista de Fire Emblem i que serà una mica més car pel que fa a Bayonetta. Com ja ha passat amb la resta de noves incorporacions al planter, els nous personatges es dispondran a la venda mitjançant la eShop de Nintendo amb paquets de descompte en el cas de voler-los incorporar a les dues versions del joc, la de 3DS i la de Wii U.

Més Mii

Que Bayonetta i Corrin arriben a Smash Bros. no és l’únic titular del joc aquesta setmana. A la vegada, el títol de lluita exclusiu de Nintendo rebrà 6 nous Mii Fighter, és a dir, noves vestimentes per als personatges personalitzables del joc. A continuació, el clip on les noves incorporacions de la setmana s’enfronten.