Des de l’entitat financera creuen que la volatitat en borsa dels darrers dies respón a una “sobrereacció” dels mercats

No hi ha per tant. Això sembla voler dir el BBVA en resposta a la volatilitat que ha mostrat la borsa espanyola en els darrers dies. Rafael Domenech, cap d’Economia Desenvolupada de l’entitat, ha assegurat aquest dimecres que veu “lluny” una nova crisi econòmica, intentant enviar un missatge de tranquilitat a mercats i inversors. Per Domenech, la volatilitat viscuda els darrers dies a la borsa respón a la “sobrereacció” dels mercats, que, segons ells, tendeixen a unes “reaccions molt fortes” abans d’estabilitzar-se.

Malgrat tot, Domenech no ha descartat que aquesta volatilitat continui en el temps i acabi afectant les decisions d’estalviadors i empreses. “No es el nostre escenari, però sí que és un risc”, ha reconegut en la presentació de l’informe BBVA ‘Situación España’, on també ha volgut fer referència al “famós contagi”, com ell mateix l’ha anomenat, que hi ha entre la borsa nord-americana, les europees i l’espanyola.

Compartir
Article anteriorLuis Enrique convoca Carles Aleñà
Article següentBentley Mulsanne Speed Beluga Edition, luxe sobre rodes
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]