Hard Rock vol invertir 2.500 milions a BCNWorld

0
Hard Rock Generalitat inversio BCNWorld
Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, amb els directius de Hard Rock | Foto: Rubén Moreno (Generalitat)

La Generalitat de Catalunya afirma que la companyia Hard Rock estaria interessada en fer una gran inversió a BCNWorld

Fa setmanes que es ve dient que la idea de BCNWorld no estava morta. I tot sembla indicar que així és. Aquest dimecres, per exemple, la Generalitat ha assegurat que l’empresa Hard Rock, multinacional amb seu a Orlando, estaria interessada a invertir fins a 2.500 milions d’euros per instal·lar un Centre Turístic Integrat (CTI) al complex BCNWorld.

Segons un comunicat del Govern, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident econòmic, Oriol Junqueras, s’han reunit aquest dimecres amb el president de Hard Rock, Hamish Dodds, i el seu vicepresident, Nelson Parker, per analitzar en quin punt es troba el projecte BCNWorld, que se situarà a Vila-seca i Salou, a Tarragona.

Des de la Generalitat afirmen que la trobada ha estat a petició de l’empresa, per informar de la seva intenció de fer el projecte que, en paraules de Neus Munté, portaveu de la Generalitat, podria generar oportunitats d’ocupació “a un territori castigat per l’atur”.

Neus Munté creu que BCNWorld canviarà de nom si el projecte tira endavant

Consulta ciutadana

Munté també s’ha pronunciat sobre la idea plantejada pel president Puigdemont de realitzar una consulta entre els veïns de la zona on s’ubicarà BCNWorld per conèixer la seva opinió sobre la idoneïtat del projecte.  La portaveu de la Generalitat ha reconegut que aquesta idea està encara en una fase molt incial. “No estem en condicions de concretar encara. S’ha de parlar molt i consensuar. No puc en cap cas concretar res perquè no està prou madura aquesta proposta”, ha comentat Munté en una roda de premsa posterior a la reunió amb els directius de Hard Rock.

Durant la seva compareixença, Neus Munté també ha estat qüestionada sobre la possibilitat de que BCNWorld canviï de nom, fet que la portaveu ha confirmat, al considerar que, des de l’inci del projecte fins avui, ha “evolucionat” el suficient. Per tant, és molt probable que aviat aquest macro complex acabi batejat d’una altra manera.