BComú anima a sumar-se a l’Euromarxa 2015

0
Euromarxa 2015
EP: Euromarxa 2015
Euromarxa 2015
EP: Euromarxa 2015

Al seu pas per la capital catalana

BComú ha animat a sumar-se a la manifestació reivindicativa Euromarxa 2015, a la qual ha donat una “calorosa benvinguda” al seu pas aquest dilluns per Barcelona.

En un comunicat, la formació diu compartir el diagnòstic que les institucions europees estan “ofegant els pobles del sud d’Europa amb el pes insostenible del deute sobirà il·legítim”, i acusa la Unió Europea d’impedir que els Estats impulsin polítiques per combatre l’atur.

[quote]”De la mateixa forma que els Estats, les ciutats també patim les polítiques privatitzadores dels béns comuns que impulsa la Unió Europea i que són atacs directes a la nostra autonomia”, asseguren.[/quote]

L’Euromarxa 2015 va començar dimecres 30 de setembre a Gibraltar i pretén arribar a Brussel·les (Bèlgica) entre dijous 15 i el dissabte 17 d’octubre, coincidint amb la cimera europea de caps d’Estat.

Els participants en l’Euromarxa 2015 es manifesten aquest dilluns a les 18.00 hores a la plaça Universitat de Barcelona, després d’haver passat per Tortosa (Tarragona) durant el matí.