Be Quiet Silent Base 600, versió reduïda del seu vaixell almirall

  0
  Be Quiet! Silent Base 600, versió reduïda del seu vaixell almirall

  Be Quiet! Silent Base 600, versió reduïda del seu vaixell almirall

  El fabricant alemany Be Quiet!, ha anunciat l’expansió de la seva reeixida família de caixes amb l’addició de la nova Silent Base 600 una versió compacta de la seva caixa topi de gamma Silent Base 800

  En aquest nou model, el fabricant ha implementat totes les característiques del model més gran, oferint amb això un excel·lent rendiment tèrmic i un baix nivell sonor en una grandària més reduïda.

  Igual que en la Silent Base 800, Be Quiet!, ha optat per un disseny innovador per a aquest nou model inspirat en el lema “La funcionalitat segueix a la forma”. Això significa que el nou model proporciona el millor flux d’aire possible en el seu interior mantenint un baix nivell sonor, la seva principal virtut tal com suggereix el seu nom.

  Per això, la Silent Base 600 incorpora una parella de ventiladors Pure Wings 2 instal·lats, així com un rehobús integrat en el frontal que permet seleccionar tres velocitats diferents. A més, la caixa compta amb cinc punts de muntatge addicionals per a ventiladors que per descomptat admeten la instal·lació de radiadors de refrigeració líquida, de manera que l’usuari pugui completar i complementar el sistema de refrigeració de la caixa segons les seves necessitats. Integra filtres anti pols en el frontal, part inferior i panells laterals que es poden posar i llevar amb facilitat per netejar-los.

  D’altra banda, tant el panell frontal com els dos laterals compten amb material d’aïllament acústic per reduir el soroll emès per la caixa. Això combinat amb l’acer SECC de gran qualitat de l’estructura de la caixa, les vores en forma d’O dels panells laterals i el fet que tant la font com els discos durs estiguin aïllats fan que la caixa sigui tremendament estable i que pràcticament no tingui cap vibració, reduint també el soroll d’aquesta manera.

  Malgrat les seves reduïdes dimensions (495 x 230 x 493 mm), la Silent Base 600 proporciona un espaiós interior en el qual es pot instal·lar sense problemes maquinari de gamma alta. És capaç de donar cabuda a targetes gràfiques de fins a 413 mm de longitud gràcies a què la caixa per a discos durs es pot col·locar en qualsevol posició, dissipadors de processador de fins a 170 mm d’altura i fonts d’alimentació de gran grandària.

  Be Quiet!, no s’ha oblidat d’integrar un senzill sistema de enrutament de cables perquè l’interior de la caixa quedi net en veure-ho a través de la gran finestra lateral que incorpora en un segon model addicional.

  La Be Quiet! Silent Base 600 estarà disponible a partir d’aquesta mateixa setmana a un preu recomanat de 109.90 euros, i vindrà en tres colors: taronja, negre i platejat. El model amb finestra vindrà en els mateixos colors a un preu una mica superior, 124,90 euros.