VÍDEO – Benet Salellas explica les decisions de la CUP sobre els pressupostos

0

El diputat de la CUP Benet Salellas dóna les raons que van portar a la formació a mantenir l’esmena a la totalitat dels pressupostos

El diputat de la CUP Benet Salellas ha explicat a través d’un vídeos quines han estat les raons de la formació anticapitalista per mantenir l’esmena a la totalitat als pressupostos durant el debat del passat dimecres, que va desembocar amb la qüestió de confiança al president de la Generalitat Carles Puigdemont.

Salellas diu que el ‘no’ de la CUP als comptes de la Generalitat és perquè Convergència no ha volgut modificar els impostos de successions i patrimoni ni l’IRPF, tot i que des d’Esquerra hi havia “receptivitat”. “No ha estat un debat de 62 contra 10” com molts diputats de Junts pel Sí i opinadors favorables a la formació han dit, ja que tal i com apunta el diputat de la CUP hi havia veus favorables a aquests canvis dins el partit.

Hem de resoldre el ha passat aquests dies des d’una perspectiva d’autocrítica, de millorar el que s’ha fet, d’asseure’ns i de dialogar i sobretot de construir perquè l’objectiu d’aquesta legislatura era la construcció de la República catalana”, hi apunta Salellas.