El Bentley Continental GT Black Speed serà només per Austràlia

Amb motiu del Gran Premi d’Austràlia, prova inaugural de la temporada de Fórmula 1 que va acabar amb victòria de Rosberg i amb l’espectacular accident d’Alonso, la marca anglesa va presentar el Bentley Continental GT Black Speed, una edició preparada per la divisió Mulliner i exclusiva per als australians.

Sens dubte el Continental GT és un dels esportius actuals més espectaculars; les seves dimensions, la seva estètica, el seu motor, la seva elegància, la seva potència, i un llarg etcètera, el converteixen en un exemplar únic. Però si a més li afegim el color negre amb alguns tocs en vermell, el còctel és demolidor. Doncs així és aquesta edició especial Bentley Continental GT Black Speed. A l’interior segueix les mateixes pautes amb el color vermell passió que complementa al negre. Potser a alguns us pugui resultar xocant o poc elegant, però sens dubte és un bon exemple d’exclusivitat.

Bentley Continental GT Black Speed, exclusiu | Diari Català
Interior en vermell i negre

Sota el capó no enganya, segueix amb el W12 de 6 litres, motiu més que suficient per confiar en ell. El part negativa de tot això és que només hi haurà 10 unitats a Austràlia a un preu absolutament desorbitat. Parlem de 525.000 dòlars, per tant uns 600.000 euros aproximadament.

Amb això queda clar que serà un model per a col·leccionistes i que, previsiblement, pugi de preu amb el temps. Però això no està renyit amb la seva espectacularitat ja que, insisteixo una vegada més, el negre combinat amb el vermell és, senzillament, demolidor.