Vestit negre per al Bentley Mulsanne Speed Beluga Edition

Si hi ha una marca que posi en escena el significat d’elegància, aquesta es Bentley però, algun cop, l’exquisidesa puja un nivell més i genera un cert aspecte misteriós. Això és el que li passa al Bentley Mulsanne Speed Beluga Edition, una edició especial del luxós model que, gràcies a la introducció de nous elements, aconsegueix un aspecte més tenebrós.

El primer que ens crida l’atenció és el color negre de la carrosseria, el qual juga amb una imatge misteriosa i, fins i tot, terrorífica. Les llandes de 21 polzades també acompanyen a aquesta percepció. A l’interior pocs canvis es poden apreciar però, tot i així, aquest Bentley Mulsanne Speed Beluga Edition equipa una nova tapisseria de pell, detalls en negre i fusta, i plaques on es dibuixa el nom de l’edició. Així mateix, els seients posteriors ofereixen un major confort amb diferents controls elèctrics.

On no hi ha canvis, o almenys això és el que s’intueix després que la marca no hagi dit res al respecte, és en la seva mecànica. Recordem que el Bentley Mulsanne Speed equipa un espectacular motor V8 de 6.7 litres amb 530 CV de potència i 1.100 Nm de parell màxim, una xifra brutal però, al mateix temps, lògica ja que moure l’elevat pes d’aquest model no és gens fàcil. Tot i així, aconsegueix un 0 a 100 km/h en 4,8 segons i és capaç d’arribar fins als 305 km/h.

En aquest cas, de consums no parlarem ja que creiem que és l’últim que li preocupa a aquell que sigui capaç de pagar i mantenir-se aquest luxe. No obstant, la marca no ha facilitat el preu d’aquesta edició, com tampoc el nombre d’unitats que es fabricaran que, de ben segur, seran poques per tal de convertir-se en un model de col·lecció.