El davanter francès assegura que no hi ha motius ni esportius ni judicials per deixar-lo fora de l’Eurocopa de França

Amb la UEFA Champions League a la butxaca Karim Benzema concedeix una entrevista al diari MARCA, en la qual reflexiona sobre les raons que l’han deixat fora de la convocatòria de França per disputar l’Eurocopa.

El davanter del Real Madrid assegura que Deschamps s’ha vist obligat a prendre la decisió per raons extraesportives: “Ell no és racista, però ha cedit a la pressió d’una part racista de França. Ha de saber que a França el partit extremista va arribar a segona ronda en les dues últimes eleccions. No sé, per tant, si és una decisió només de Didier, perquè m’he portat bé amb ell, amb el president. Bé, i amb tots! No tinc cap problema amb ningú! De fet, intenten vendre que sóc una persona que genera problemes, que busca històries, que mai està content… És fals. Hi ha hagut molta pressió, segur, però això és culpa també d’alguns periodistes que han tret coses per la televisió que no són veritat. No sé si ha estat cosa de Didier o del president, però el que m’agradaria és que ells decideixin sempre i que no es deixin portar per la pressió. I això és el que em sembla que ha passat”.

Contundent com dins l’àrea, Benzema lamenta la decisió però assegura que no guarda rancúnies i que, si el deixen, tornarà a vestir la samarreta ‘bleu’: “S’han inventat una regla: no seleccionable. D’acord. Però en el plànol esportiu no entenc per què, i en el plànol judicial no m’han jutjat, no sóc culpable, per la qual cosa caldrà esperar al que digui la Justícia. En el moment en el qual sigui seleccionable, si em volen, per a mi sense problema, m’agrada el futbol i jugar amb la meva selecció”.

 

Valbuena no diu la veritat

Benzema també explica la seva versió envers el problema amb Valbuena que va desencadenar els fets posteriors: “En aquesta història, l’única persona que sap el que ha passat, qui sap la veritat, és Valbuena. Ha jugat un paper, no ha dit la veritat, perquè tot ve d’aquí. L’he volgut ajudar, però la història s’ha girat contra mi. Però no passa res, així és la vida, i només sé que quan fas mal, al final es paga. Em critiquen molt a França, a mi, a la meva família i al meu entorn, però si fos una mala persona, mal aconsellada, no estaria on estic ara”.