Benzema es troba sota custòdia policial

0
Benzema es troba sota custodia policial
Benzema celebra un gol amb la selecció francesa. /FOTO: REUTERS
Benzema es troba sota custodia policial
Benzema celebra un gol amb la selecció francesa. /FOTO: REUTERS

Pel cas de presumpte xantatge al seu company de selecció, Mathieu Valbuena

El davanter francès del Reial Madrid, Karim Benzema, es troba sota custòdia policial a Versalles, a França, a on ha hagut d’acudir per declarar dins el cas de presumpte xantatge al seu company de selecció Mathieu Valbuena, ha informat el diari esportiu ‘L’Equipe’.
La fiscalia de Versalles investiga una denúncia interposada per Valbuena, actualment a l’Olympique de Lió, el passat mes d’octubre El francès va rebre una trucada anònima en la qual se li reclamaven 150.000 euros a canvi de no difondre per internet un vídeo sexual en què apareixia Valbuena. Benzema no és el primer company de Valbuena esquitxat per aquest cas, ja que Djibril Cissé va ser detingut i posteriorment posat en llibertat fa unes setmanes. Junt amb l’exfutbolista, altres tres persones van haver de declarar.
Benzema es torna a trobar enmig de la tempesta. L’internacional francès del Reial Madrid ja s’ha vist embolicat en altres casos polèmics com el de la prostituta menor d’edat Zahia Dehar o en diversos casos per incomplir la seguretat viària, amb algun accident automobilístic inclòs.