El cantant i presentador va reobrir una societat que té a una illa del Pacífic Sud

El cantant Bertín Osborne apareix als Papers de Panamá. L’artista tenia una societat oberta en una petita illa del Pacífic Sud i la va reactivar fa poc després de començar el programa ‘En la tuya o en la mía.

Va pagar a la signatura Mossack Fonseca les taxes per reobrir l’empresa ‘Artistic Trading’, gestionada pel bufet, amb l’objectiu d’avalar un préstec amb el qual ha pogut saldar el seu deute amb Hisenda, que ascendia a 1,6 milions d’euros, segons posa als famosos papers.

El cantant ha assegurat que la va reactivar per “poder demanar un préstec” amb el qual podia pagar el seu deute amb Hisenda. A més, ha confirmat que la societat està donada d’alta en Hisenda des de fa temps i que és tot legal. “M’emprenya haver de donar cinquanta mil explicacions a gent que no conec de res quan la informació la poden aconseguir. Un ha de defensar-se d’alguna cosa quan és il·legal i aquest no és el cas”, ha dit en unes declaracions per la ràdio Onda Cero.

D’altra banda, el cantant es troba gestionant el seu retorn a la televisió de la mà de Telecinco. ‘Tu casa es la mía‘ així es diu el nou format.  El primer a gravar és Fran Rivera. Bertín Osborne torna d’aquesta manera, a la cadena de Mediaset, més de dues dècades després de debutar amb un ja clàssic de la televisió, el datingContacto con tacto‘.