Bertín Osborne se submergeix en el Swing i la Big Band

0
Crooner disc Bertín Osborne
Foto: SONY MUSIC
Crooner disc Bertín Osborne
Foto: SONY MUSIC

Bertín Osborne, nou àlbum ‘Crooner‘ a la venda el 13 de Novembre

Bertín Osborne afirma que Crooner és el disc que sempre va voler fer i mai va poder. El 13 de novembre surt a la venda el nou àlbum del cantant, un exercici d’estil en el qual se submergeix al món dels grans cantants nord-americans com Frank Sinatra o Harry Connick Jr. Amb molt swing, amb el seu Big Band i, sobretot, amb la seva extraordinària veu.

Crooner treu el millor de Bertín, probablement és la millor interpretació vocal de la seva carrera. Amb un repertori que va dels clàssics del swing i la Big Band a temes més actuals.

Els temes de Crooner es van gravar com antigament, amb els músics tocant al temps, com feien a l’edat d’or dels artistes als quals ret homenatge. I així, entre girs de swing i amb aires de balada clàssica, agafen un valor especial grans clàssics com It had to be you, Fly to the moon, Moon river o New York, New York; èxits més actuals com Wonderful tonight (Eric Clapton) o Just for you (Lionel Richie), o fins i tot cançons portades al seu terreny com a Ca’t take my eyes off you. Un repertori espectacular.

Crooner es va gravar entre els mesos d’agost i setembre en els Estudis PKO de Madrid, i va comptar amb la producció musical de Emilio Mercader, responsable de treballs d’artistes com Paquito D’Rivera, Pepe de Lucía, Chano Domínguez o Miguel Bosé, entre d’altres. Amb l’objectiu de reproduir fidelment l’aire i l’ambient propi dels enregistraments dels 50 i els 60, Mercader va fer servir microfonía de l’època, el caràcter de la vàlvula i el transistor i calor que aporta una Big Band amb la formació clàssica de 17 músics.

A més, Bertín Osborne anuncia la presentació del nou disc a Madrid el 22 de Desembre, en el Teatre Calderón (C/ Atocha 18) a les 20.30 h. Les entrades ja estan a la venda en Taquilla del Calderón, el Rialto i l’Alcalá, Butaca Oro, entradas.com, El Corte Inglés, Tiquet Màster. Tots els beneficis del concert aniran destinats a la Fundació Bertín Osborne (www.fundacionbertinosborne.org)

El repertori del disc és:

1. me acostumbraste
2. Can´t take my eyes off you
3. La noche más Hermosa (Wonderful tonight)
4. Fly me to the moon
5. Tienes que ser (I had to be you)
6. Theme of New York New York
7. Moon River
8. Release me
9. She always a woman
10. Algo cierto (Just for you)
11. Es difícil decider (Wrap your arms around me)
12. Mackie Navaja
13. Wonderful tonight (bonus track)
14. I had to be you (bonus track)
15. Lévame a la luna (Fly me to the moon) (Bonus track)
16. Luz de luna (Moon River) (Bonus track)