Beta tancada i nou tràiler de Mirror’s Edge Catalyst

    0

    Faith torna als teulats de la ciutat de vidre al nou tràiler de Mirror’s Edge Catalyst, que ve acompanyat amb l’obertura per al registre de la beta tancada

    Mirror’s Edge Catalyst inicia la recta final de la seva campanya promocional ara que s’apropa el trimestre de la seva estrena. En primer lloc, acaba d’obrir el període d’inscripció per a la beta tancada a Xbox One, PlayStation 4 i PC disponible aquí. A la vegada, Electronic Arts estrena un nou tràiler de Mirror’s Edge Catalyst que parla sobre la història del joc.

    El nou tràiler de Mirror’s Edge Catalyst, recreat directament amb el motor que farà funcionar el joc, mostra una protagonista posada en dubte pels seus companys que s’enfronta al repte de demostrar que segueix en forma. El títol, disponible el 26 de maig a Xbox One, PlayStation 4 i PC (mitjançant la plataforma Origin), es juga en primera persona i funciona fent servir el parkourun esport urbà basat en saltar obstacles de manera ràpida i elegant-  com la seva dinàmica principal.

    Mirror’s Edge Catalyst és la seqüela del videojoc estrenat l’any 2008 per a plataformes de l’anterior generació. Va acumular un total de 2,5 milions de còpies venudes, una xifra raonablement positiva arrel de la seva proposta heterogènia i de tractar-se d’una nova IP (propietat intel·lectual).