Bethesda presenta The Elder Scrolls: Legends

  0

  Serà un videojoc de cartes gratuït que explorarà els personatges de la mítica saga The Elder Scrolls

  Un dia després de parlar de les novetats que arriben a Hearthstone, un dels videojocs de cartes més populars del moment, avui anunciem un ferm candidat a fer-li la competència. Es tracta de The Elder Scrolls: Legends, l’aposta –també gratuïta– de la desenvolupadora Bethesda (Skyrim, Fallout 4) per comptar amb la seva parcel·la dins un gènere dominat majoritàriament pel videojoc introduït a l’inici del text.

  Legends agafarà tota la mitologia dels videojocs de The Elder Scrolls (com ara Skyrim, per exemple) i concebrà un títol de cartes ple de referències directes a la resta de títols de la saga. És una estratègia calcada a la de Hearthstone, que construeix les seves cartes partint dels personatges de World of Warcraft, i a simple vista és difícil trobar-li un punt diferencial a The Elder Scrolls: Legends

  Mitjançant el vídeo que encapçala el text pots veure les bases que establiran les mecàniques del joc. L’estratègia de dividir el camp de batalla en dos carrers i el concepte de les runes són els principals atractius i trets distintius que ofereix. Per ara, s’ha confirmat l’arribada de The Elder Scrolls: Legends a iPad i PC, però s’ampliarà a altres plataformes no anunciades encara.

  Si t’atrau la nova proposta de Bethesda pots registrar-te a la beta des de la pàgina oficial de la desenvolupadora, accedint-hi clicant aquí.