El Centre d’Art Maristany instal·lat a Sant Cugat acollirà l’exposició

Arriba la Biennal d’Art Contemporani Català 2016 aquest divendres, dia 15 d’abril a les 19.30 h. Una activitat que aquest any arriba a la seva vintena edició i que estrenarà espai expositiu a Sant Cugat del Vallés. Concretament al Centre d’Art Maristany (carrer d’Àngel Guimerà, 2) on les obres es podran veure del 15 d’abril al 27 de juliol de 2016.

Una foto publicada por Lluc Baños Aixalà (@lluc.ws) el

Aquesta iniciativa serà una mostra d’art organitzada per Canals-Galeria d’Art, l’Ajuntament de Sant Cugat, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Benestar Social i Família on es podrà veure les noves obres del futur art jove del nostre país: Lluc Baños, Gara Basilio, Clara Cortés, Dani Gasol, Iván Morales, Àlex Palacíni Xavier Pretel.

La Biennal d’Art Contemporani Català sempre ha estat, des de els seus origens l’any 1977, una plataforma d’impuls per noves creacions elaborades per artistes novells que avui tenen un llarg reconegut en l’àmbit nacional i internacional, com són Tom Carr, Pep Agut, Xavier Grau, Ignasi Aballi, Susana Solano, Perejaume, entre d’altres.