BitFenix presenta la seva nova caixa de baix pressupost Nova

  0
  BitFenix presenta la seva nova caixa de baix pressupost Nova

  BitFenix presenta la seva nova caixa de baix pressupost Nova

  BitFenix ha anunciat el llançament de la nova línia de caixes Nova amb una alta funcionalitat i compatibilitat amb hardware d’alta gamma.

  BitFenix ha anunciat el llançament de la seva nova línia de caixes Nova amb el propòsit de proporcionar una alta funcionalitat i alta compatibilitat amb maquinari d’alta gamma a usuaris amb el pressupost ajustat.

  La BitFenix Nova és la primera d’una nova línia de caixes apta, segons el fabricant, tant per a un ús en un equip d’oficina, un PC domèstic o un equip Gamer tal com Déu mana. Compten amb un disseny simple, dues versions de color (blanc i negre) i com a opció per als entusiastes, una versió amb finestra transparent en el lateral. En tots els casos, es tracta d’una caixa que proporciona un excel·lent rendiment tèrmic gràcies a les àmplies reixetes de ventilació i espai per instal·lar ventiladors.

  Parlant de ventiladors, la BitFenix Nova no inclou de sèrie més que un ventilador de 120 mm en la part posterior per abaratir el seu preu, però té buits de sobres per instal·lar dos més en la part. Cal esmentar que BitFenix ha desenvolupat un sistema aïllat en la part superior i el frontal de la caixa, de manera que s’aïlla del soroll dels ventiladors i al seu torn s’eviti l’entrada de pols a l’interior de la caixa.

  Quant a compatibilitat amb hardware, en la Nova es poden instal·lar targetes gràfiques de fins a 320 mm de longitud i, ull a la dada, 140 mm d’ample (l’habitual és 110 mm), a més de dissipadors de processador de fins a 160 mm d’altura i fonts d’alimentació ATX de fins a 220 mm de longitud. És compatible amb plaques base de format ATX, micro ATX i mini ITX, i compta amb set slots d’expansió.

  BitFenix ha integrat en la Nova espai per instal·lar fins a quatre discos durs de 3.5 polzades i dues més de 2.5 polzades, a més de comptar amb una badia de 5.25 polzades exterior per a unitats òptiques. Això sí, com podeu veure en les imatges aquests espais són una mica “rústics”, no compta amb caixa mòbil per a discos durs com avui dia ja és habitual.

  Com dèiem al principi, la BitFenix Nova hauria d’arribar a les tendes aquest mateix mes a un preu encara per determinar però que rondarà els 50 euros.