Bitwalking, una app que farà que deixem el sedentarisme de banda

En els últims mesos els wearables esportius han sobresortit molt, arribant a crear una moda, però les apps de fitness no han tingut el mateix èxit, apps que es caracteritzen per tenir el seu propi wearable i llest.

Bitwalking No obstant sembla que això podria canviar, ja que properament sortirà l’app Bitwalking, una app curiosa com a mínim, però que ens ajudarà a deixar el sedentarisme de banda.

Bitwalking pretén fer que deixem el sedentarisme de banda gràcies als pagaments en diners i regals que farà per cada pas que fem. S’estima que pagarà 1BW $ o Bitwalking dòlar per cada 10.000 passos que realitzem, una meta gens difícil d’aconseguir en el dia a dia. L’usuari podrà canviar-lo per els regals del catàleg de Bitwalking o senzillament per diners de curs legal.

A la recerca de mètodes per aconseguir els diners per als usuaris

Per desgràcia Bitwalking no funciona encara, l’empresa està en buscant mètodes per aconseguir els diners que necessitarà per pagar als seus usuaris. Pel que podem dir que l’app no està acabada.

La intenció de Bitwalking és que la seva app no només sigui un mètode per disminuir el nombre de persones sedentàries sinó també que en alguns països sigui un mètode d’obtenir diners, una nova font d’ingressos, per aquest motiu permetin canviar els diners virtual en diners de curs legal.

Bitwalking

De moment si volem utilitzar Bit Walking, haurem d’anar a la seva web oficial i inscriure’ns en el formulari que han penjat, així quan estigui disponible la nova app i el servei, podrem usar-lo directament sense haver d’esperar a la seva presentació oficial.

Us imagineu tenir un ingrés extra d’uns 30-31 € al mes pel simple fet de caminar? I si aquesta app hagués existit des del mateix dia que vam donar els nostres primers passos? Què penseu d’aquesta app?