La llista mensual dels videojocs més venuts sitúa el títol de Treyarch com a líder indiscutible, ocupant el primer lloc de novembre i desembre

Call of Duty: Black Ops 3, segueix formant part dels titulars. Per segon mes consecutiu, l’entrega anual de la famosa franquícia bèl·lica ocupa el primer lloc dels videojocs més venuts segons el rànquing realitzat per GfK Marketing Services i publicat per Asociación Española de Videojuegos (AEVI).

El títol desenvolupat per Treyarch, un estudi que no formava part de la creació d’un nou Call of Duty des de l’any 2012, va experimentar un inici fluix durant les tres primeres setmanes al mercat. Però, el gràfic de vendes ha anat ascendint fins a situar-lo com el títol més venut d’àmbit mundial de la setmana passada als Estats Units i a Europa. Actualment, el títol distribuït per Activision suma més de 10,7 milions d’unitats venudes¹ i a nivell estatal és el primer dels videojocs més venuts de novembre i desembre.

Una llista amb cares conegudes

Un dels incondicionals de la llista, FIFA, ocupa el segon i el quart lloc de la llista mensual, segmentat entre la versió de PS4 i PS3, respectivament. El simulador esportiu és l’anterior líder de la llista encapçalant la d’octubre, el mes dels simuladors esportius.

Just Dance, un dels clàssics del mes de desembre, ocupa l’últim lloc del podi dels videojocs més venuts. Entre els incondicionals, hi destaca l’incombustible Grand Theft Auto V, un videojoc que no ha abandonat la llista des de la seva estrena l’any 2013.

També hi trobem el supervendes Star Wars Battlefront (cinquè) i Assassin’s Creed Syndicate, l’encarregat de tancar la llista, un títol amb una recepció molt més positiva que la de les anteriors entregues i una franquícia que no veurem fins l’any 2017, segurament a Egipte.

 

¹FONT: VGZhartz