Black Ops 3 lidera els videojocs més venuts de novembre

  0

  PS4 és, un cop més, la predilecta i PS3 es manté a un bon ritme dins la llista dels videojocs més venuts de novembre

  A dues setmanes de l’inici de la febre nadalenca, AEVI publica la seva anàlisi mensual del panorama de l’oci interactiu pel que fa a la facturació de les edicions físiques. El mes passat s’ha caracteritzar per ser un període amb interessants estrenes com Need for SpeedStar Wars: Battlefront, Fallout 4 i Call of Duty: Black Ops 3, i és aquest últim el que lidera la classificació dels videojocs més venuts de novembre.

  El títol desenvolupat per Treyarch, una companyia que no tocava la franquícia des de l’any 2012 amb l’anterior entrega de la saga Black Ops, ocupa el primer i el tercer lloc del podi on la versió de PS4 s’enduu l’or i PS3 marxa amb el bronze. Tot i que també ha sortit per les dues Xbox, a Espanya la consola de Microsoft té molts menys adeptes i són les plataformes de Sony les que monopolitzen la llista dels videojocs més venuts de novembre. De fet, aquest mes hem d’anar fins al desè classificat (l’últim) per trobar-nos amb una Xbox.

  Estrenes i cares conegudes

  Aquest podria ser el resum de la resta de títols que componen la llista. Fallout 4, l’esperat retorn de Bethesda al món del desenvolupament, acaba en segona posició. Star Wars: Battlefront, una de les millors recomanacions per amenitzar l’espera de l’estrena del setè capítol als cinemes, acaba a la cinquena posició pel que fa a reserves i a la setena si comptabilitzem les vendes normals -sumant tots dos casos, el joc escalaria posicions- i Need for Speed acaba a la vuitena plaça.

  El convidat habitual a la llista dels videojocs més venuts de novembre, FIFA 16, torna a fer acte de presència i ocupa el quart (PS4) i el sisè (PS3) lloc de la classificació. L’últim a mencionar és Assassin’s Creed Syndicate -estrenat a l’octubre-, el novè de la llista, una posició que reafirma la remuntada del títol d’Ubisoft després d’una primera setmana per sota de les expectatives.