Black Ops 3 treu pes al mode campanya

  0

  Black_Ops_3

  Els jugadors podran saltar directament a la missió final de Black Ops 3 des del principi

  Els aficionats al mode per a un jugador de Call of Duty: Black Ops 3 tenen motius per preocupar-se per les futures entregues de la franquícia. Tal com ha manifestat Jason Blundell, el director dels modes campanya i Zombi a Black Ops 3, recòrrer cadascuna de les missions de la història és una fórmula arcaica de disseny. Per això, el joc no obligarà a fer-ho.

  Blundell assegura que els consumidors són “més madurs” i han de poder decidir quan i com avancen amb la història. Ho compara també amb el format del popular canal Netflix, que ofereix les noves temporades de les seves sèries amb tots els capítols disponibles el mateix dia.

  Les versions de PS3 i Xbox 360, directament sense campanya

  A les recents declaracions de Blundell s’hi han de sumar les d’Activision, l’editora de Black Ops 3, a finals del mes passat, les quals treuen a la llum que els usuaris de PS3 i Xbox 360 només disposaran del mode Zombi i del multijugador competitiu. La campanya no s’inclourà a les versions de la passada generació.

  Black Ops 3
  Imatge promocional de Black Ops 3

  Les còpies de les antigues PlayStation i Xbox s’estan desenvolupant entre Beenox i Mercenary Technology, desenvolupadores menors; les versions de nova generació són obra de Treyarch, la responsable de tota la saga Black Ops. Aquest greuge comparatiu es veurà també reflectit en el preu de venda al públic de cada versió, on les de PS3 i Xbox 360 s’emetran a un preu de 49,99 €, a diferència dels 59,99 € de les còpies de nova generació.

  El mode Zombi és el toc d’aire fresc

  Dins la tendència futurista de tots els jocs de tirs en primera persona, sembla que Treyarch farà un salt enrere amb el mode Zombi de Black Ops 3. Aquesta tercera entrega comptarà amb un apartat cooperatiu per a quatre jugadors (per a dos a PS3 i Xbox 360) que trasllada al jugador a una època que recorda al cinema negre dels anys 50, tal com demostra el tràiler sota aquestes línies. Call of Duty: Black Ops 3 sortirà a la venda el 4 de novembre.