Confirmació oficial de la BlackBerry Priv, el primer terminal de la companyia amb Android

Blackberry ha anunciat avui dues notícies, d’una banda els seus resultats trimestrals amb unes pèrdues majors a les previstes, malgrat haver venut 800.000 dispositius durant el segon trimestre. Però d’altra banda també ha arofitat per presentar oficialment un dispositiu que ja s’havia filtrat íntegrament fa un temps. Es tracta de la Blackberry Priv, el primer dispositiu amb Android de la companyia canadenca. Priv, de privilegi i privadesa.

BB Priv

Malgrat que s’ha anunciat oficialment, no s’han mostrat nous detalls, BlackBerry planeja llançar la BlackBerry Priv abans de final d’any en els principals mercats del món, i s’haurien de conèixer més detalls del terminal en les pròximes setmanes.

Recordem però que aquest dispositiu ja va ser filtrat fa poc més d’un mes per Evleaks amb el nom de Blackberry Venice, un smartphone amb teclat QWERTY i Android Lollipop com sistema operatiu.

En aquesta mateixa filtració es van comentar unes quantes característiques:

  • – Pantalla de 5,4 polzades QHD amb vores lleugerament corbades
  • – Processador Snapdragon 808
  • – 3GB de RAM

En paraules del fabricant, el BlackBerry Priv serà un “flagship” dirigit no només a usuaris en general, sinó també buscant recuperar als usuaris del món corporatiu, per als que espera aportar característiques de seguretat de primer nivell.

BlackBerry Priv
Així llueix la BlackBerry Priv

 

Tot i que aquest terminal presenta Android, l’empresa segueix creient en les possibilitats de BlackBerry 10, de fet planegen una actualització a la versió 10.3.3 al març de 2016.

És una bona notícia que finalment una empresa tan reconeguda com Blackberry aposti fermament per un dispositiu Android. Potser han esperat molt de temps, però mai és tard per rectificar.

Qué us sembla? Triomfarà BlackBerry amb la BlackBerry Priv? Encerten apostant per Android?

Si voleu saber més detalls de l’informe fiscal anunciat, podeu fer-ho des del següent enllaç.