Apareixen imatges filtrades de Blackberry Vienna, un dispositiu més tradicional

L’arribada al mercat de la Blackberry Priv sembla que està tenint una càlida acollida per part dels usuaris, però això no s’acaba aquí, ja que segons Crackberry, aquest no serà l’únic dispositiu amb Android de Blackberry. S’han filtrat imatges de Blackberry Vienna, el següent dispositiu amb Android i amb teclat de Blackberry.

Les imatges es corresponen a Blackberry Viena, i en RIM sembla que han escollit el seu característic teclat físic com a element per diferenciar-se dins del mercat Android.

Malauradament no sabem si aquestes imatges es corresponen a prototips o simplement es corresponen a un render d’alguna cosa per fabricar. En qualsevol cas sigui o no sigui aquesta la forma final del dispositiu, l’existència d’un segon terminal amb Android s’ha confirmat.

Imatges filtrades però cap especificació coneguda

A part dels renders publicats per CrackBerry, poc més se sap d’aquest nou terminal, ni especificacions, ni rang de preus ni una idea aproximada de quan arribarà al mercat.

Blackberry Vienna

El que si podem observar en els renders és que estarà disponible almenys en platejat, blau, gris i vermell. Disposarà flash en el seu càmera posterior i més del teclat també inclourà botons de navegació físics. D’altra banda la pantalla té pinta que seguirà la tendència actual i s’establirà en unes 5 “.

Tot això són suposicions fetes en base de la primera filtració de la Blackberry Vienna, vegem si a partir d’ara comença el xou de filtracions o Blackberry surt al pas i comenta alguna cosa d’aquest terminal.