El dissenyador conegut pels ‘manolos’ presenta el seu nou llibre de moda

La 17a edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion ha estat tot un èxit. Celebrada a la Casa Llotja de Mar, (prop de la parada de metro Jaume I) ha tancat aquest divendres amb 42.000 visitants, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Entre les activitats paral·leles de la 080 per aquest divendres, a destacar la presentació de MyPersho’, la idea de negoci guanyadora de la primera edició del ‘080 Barcelona Fashion Idees Contest’, organitzat per la passarel·la ‘Seed&Clic’ i la xerrada amb el prestigiós dissenyador internacional Manolo Blahnik, presentant el seu nou llibre.

080 Barcelona Fashion/SERGI ENCISO | Diari Català
Foto: 080 Barcelona Fashion/SERGI ENCISO

Seed&Clic’ es tracta d’una plataforma que permet als professionals de moda i dimatge personal donar a conèixer els seus serveis, creant un perfil en el qual poden mostrar el seu dossier, rebre valoracions dels seus clients, amb els qui poden contactar a qualsevol moment, i oferir un tracte directe i personal.

Manolo Blahnik, per la seva banda, ha realitzat a les 12.30 h una trobada amb els mitjans de comunicació per presentar el seu nou llibre anomenat ‘MANOLOBLHANIK: Fleeting, Gestures and Obsessions’, una monografía sobre la seva moda i la seva trajectòria professional. El llibre, que ha estat presentat pels periodistes Carlos GarcíaCalvo i Charo Mora, aporta, a més, fotografies de dissenys mai vistos creats per l’artista conegut pels seus manolos.

080 Barcelona Fashion/SERGI ENCISO | Diari Català
Foto: 080 Barcelona Fashion/SERGI ENCISO