Blizzard celebra 25 anys amb un vídeo commemoratiu

  0

  Els cofundadors de la companyia agraeixen el suport dels usuaris i recorden els millors moments d’una marca que forma part de la història del videojoc

  Deixant de banda companyies com Nintendo o Sony, prèvies a la irrupció del videojoc, Blizzard Entertainment és de les més antigues de la indústria. Des del passat 8 de febrer, la companyia creadora de DiabloWorld of WarcraftHearthstone StarCraft, entre altres, acumula un quart de segle de vida.

  Blizzard celebra 25 anys i ho fa mitjançant un vídeo commemoratiu on Michael Morhaime i Frank G Pearce, els fundadors, agraeixen el suport d’una comunitat que es compta per milions. El cap de desenvolupament, Frank Pearce, ha volgut destacar un dels moments més màgics d’aquests 25 anys:

  Recordo l’estrena a mitjanit de Worlf of Warcraft. Quan vam arribar a l’aparcament de l’establiment on celebràvem l’estrena del joc, hi havia gent per tot arreu. Va ser com un senyal del futur que ens esperava, no només pel que fa a la mida de la nostra comunitat, també per com d’important són per nosaltres els jugadors.

  Perspectiva de futur

  Blizzard Entertainment és propietat d’Activision, un dels monstres corporatius de la indústria del videojoc. A la vegada, es tracta d’una companyia en constant moviment a les seves files. A principis de novembre, la companyia adquiria King, la creadora de Candy Crush, per sis bilions de dòlars. A la vegada, també buscava noves incorporacions al seu planter d’enginyers.

  També sembla que Activision vol diversificar la seva activitat. Des de principis de gener, és propietària de la MLG, un dels líders en la retransmissió de competicions sobre eSports. No és una companyia amb problemes de solvència, tenint en compte que només amb el seu videojoc gratuit Hearthstone suma uns ingressos mensuals que ronden els 20 milions de dòlars. A més, és la distribuïdora de la franquícia Call of Duty, una sèrie de videojocs que amb la seva darrera estrena, Call of Duty Black Ops 3, és al podi dels més venuts.