Blizzard contracta nous enginyers

  0

  StarCraft_2

  Amb el propòsit de retornar StarCraft, Warcraft 3 i Diablo 2 al seu punt àlgid, Blizzard contracta nous enginyers per redissenyar-los

  Dos dies després d’ampliar fronteres, Blizzard contracta nous enginyers demostrant que els engranatges del canvi ja es mouen. En concret, es tracta d’un període de fitxatges amb un objectiu clar: revifar les seves grans marques. Parlem de títols com StarCraft, Diablo 2 i Warcraft 3: Reign of Chaos, títols amb més de deu anys que necessiten una posada a punt.

  L’anunci oficial de Blizzard descriu que “els sistemes operatius canviants d’avui, el hardware i els serveis online els han fet [parlant dels títols mencionats] menys susceptibles a l’us dels seus lleials seguidors” i tanca sentenciantels tornem a la glòria. Per tal de fer-ho, Blizzard contracta nous enginyers especialitzats en el lideratge de petits equips per reformular el sistema de joc d’obres com StarCraft.

  Els ‘hackers’ al punt de mira

  Un dels requisits essencials pels quals Blizzard contracta nous enginyers és per millorar la infraestructura dels sistemes multijugador. Jocs com Diablo 2 avui dia pateixen el problema d’adaptar-se als nous sistemes operatius, fet pel qual Blizzard ja fa temps que publica manuals d’usuari per tal de solucionar els possibles problemes de compatibilitat amb Mac i Windows.

  Per això, l’altre dels punts clau en la contractació referit a la infraestructura en línia especifica que els nous empleats hauran de “combatre el hacking per millorar el multijugador“. El problema dels ‘hackers’ és un dels grans mals que afronten diàriament les companyies amb grans servidors dedicats als seus títols. Jocs com World of Warcraft, de Blizzard, n’han patit força al llarg de la seva vida.

  Blizzard contracta nous enginyers experts en solucionar aquest tipus de problemes per tal d’assegurar-se que la seva marca ofereix títols amb una infraestructura sòlida. En cas de voler aspirar a una de les vacants de l’empresa californiana, cal dirigir-se al comunicat oficial i seguir tots els passos.