El BMW Concept Compact Sedan està pensat per al mercat xinés

La marca alemanya presentarà al Saló de Guangzhou, Xina, el BMW Concept Compact Sedan, el futur Serie 1 o Serie 2 Gran Coupé.

A simple vista, el BMW Concept Compact Sedan aporta un disseny més proper al Serie 2 amb la forma de les entrades d’aire (molt semblants al M2) o de les òptiques frontals. La calandra és la característica de BMW, mentre que la zona posterior i lateral ens recorda molt a la del Serie 6 i, també, al del Serie 4 Gran Coupé (sobretot en la forma de les òptiques posteriors). L’interior és la part més futurista però segueix mantenint la línia habitual de la marca però apropant-se més al disseny del BMW i8.

BMW Concept Compact Sedan | Diari Català
Vista posterior

Realment aquest és un prototip que perfectament no ho podria ser ja que el seu disseny creiem que està molt apropat al que serà la versió definitiva que passarà a producció. El BMW Concept Compact Sedan serà també una bona opció per competir contra l’Audi A3 Sedan i ampliar l’oferta d’aquells compactes convertits en berlines esportives. També caldrà saber quina tracció portarà, és a dir, si serà fidel a la història de la marca enviant la força a l’eix posterior o, pel contrari, optarà per ser més acomodat i utilitzar l’eix davanter.

Segons la marca aquest BMW Concept Compact Sedan està pensat per al mercat xinés, d’aquí la presentació en aquest saló. D’aquesta manera, tot el que expliquem no són més que especulacions que, potser, no arriben a Europa, tot i que el normal seria que sí que hi estigués present.