El BMW i8 Protonic Red Edition començarà a fabricar-se al juliol d’aquest any

BMW vol introduir una mica més de color en el seu superesportiu híbrid i, per això, ha presentat l’edició especial BMW i8 Protonic Red Edition, que es començarà a fabricar a partir del mes de Juliol.

Aquesta edició arriba amb la carrosseria pintada de color vermell i amb alguns elements acabats en Frozen Grey metal·litzat. Aquests colors es combinen amb unes llandes d’aliatge lleuger de color Orbit Grey amb radis d’alumini. Les llandes munten pneumàtics amb unes dimensions força normals, sense caure en l’exageració; 215/45 R20 els de endavant i 245/40 R20 els de darrere.

A l’interior el logotip i8 que apareix en els reposacaps dels seients davanters i la identificació Protonic Red Edition que s’aprecia en els embellidors de les portes, li confereixen un toc més especial a aquest model que, de per si mateix, ja és espectacular. La tapisseria dels seients té dobles costures de color vermell. Els guarnits de les portes i de les parts laterals posteriors de l’habitacle també tenen costures dobles de color vermell, de manera que l’expressió estètica de l’habitacle harmonitza amb el color exterior del vehicle. Els embellidors de la consola central i del tauler d’instruments, amb acabat de carbono, reforcen la imatge esportiva i futurista del BMW i8. El mateix succeeix amb l’acabat de les manetes de les portes. La palanca selectora de la caixa del canvis amb aplicacions de ceràmica de color negre, així com els cinturons de seguretat de color gris i les catifes especials amb vores de pell i costures de color vermell, completen l’expressió de l’habitacle

El BMW i8 Protonic Red Edition es començarà a fabricar al juliol de 2016 a la planta de Leipzig i únicament es podrà adquirir durant un temps limitat. Concretament, només s’admetran comandes fins a final del present any.