Al gener ja podríem veure el BMW i8 Spyder de producció

No és cap idea descabellada ni tampoc una idea que pugui difuminar-se, el BMW i8 Spyder serà una realitat absoluta. Això és el que es desprèn d’uns rumors sobre la versió descapotable de l’híbrid esportiu de la marca alemanya, el qual podríem veure més aviat del que us penseu.

El seu origen el trobem l’any 2012, amb el BMW i8 Concept Spyder (model de la imatge) que va ser presentat durant el Saló de Pequín d’aquell mateix any, i la idea és que el model que surti a producció no difereixi gaire del prototip. Òbviament s’adaptarà a les línies de la versió coupé actual, però la idea del sostre no serà gaire diferent al prototip.

Doncs bé, sembla que BMW ha autoritzat la posada en marxa del model i, segons diuen els rumors, podria passar a producció d’aquí un mes, al gener del 2016. Personalment ho trobo massa aviat, però si el producte està ben resolt amb el disseny espectacular i futurista que el caracteritza, perquè no podria aparèixer ja?

La font del rumor és Autocar, el qual assegura que el BMW i8 Spyder seguirà la línia marcada de disseny de la versió coupé però amb interessants millores tecnològiques (control remot en aparcament o control per gestos com en el nou Serie 7?) i també elèctriques amb la possibilitat d’afegir més autonomia en aquest sentit, la qual actualment és de 40 quilòmetres en el mode totalment elèctric.

La mecànica híbrida no variaria amb el motor de tres cilindres i 1.5 litres turbo que combina amb el motor elèctric, un conjunt capaç de desenvolupar 362 CV de potència que envia a les quatre rodes a través d’una caixa de canvis automàtica.

La idea es veure’l en el proper Consumer Eelectronics Show (CES) de gener, serà llavors quan, segurament, tindrem l’oportunitat de veure la versió de producció del BMW i8 Spyder.