El BMW M2 MotoGP Safety Car estarà present en cada cursa del Mundial de Motociclisme

Segurament molts us vau quedar bocabadats quan es va presentar el nou BMW M2, no només per les seves musculoses línies, sinó també pel motor i per escenificar el que ha de ser un M de cap a peus. Doncs bé, com ja sabeu la marca alemanya és l’encarregada d’oferir un Safety Car (i vehicles d’assistència) en el Mundial de Motociclisme (MotoGP) i, com sempre, aquest s’identifica per les sigles M i per un nivell d’equipament esportiu espectacular. La temporada passada el protagonista era el M4, però aquest any agafa el relleu el seu nou germà petit, el BMW M2 MotoGP Safety Car, el qual no té quasi res a veure amb el model que veurem pel carrer.

La seva preparació està estretament relacionada amb el circuit, tot i que el motor segueix sent el mateix de sis cilindres turbo amb 370 CV de potència i una acceleració de 0 a 100 km/h en 4,3 segons. En aquest sentit, el BMW M2 MotoGP Safety Car aporta modificacions estètiques, dinàmiques i de seguretat, la majoria de les quals venen directes del catàleg d’elements que BMW M Performance té preparat per aquesta petita i musculosa bala. Tot i així, també apareixen elements exclusius per augmentar la seguretat al circuit, així com altres elements indispensables per realitzar la seva feina de Safety Car.

BMW M2 MotoGP Safety Car, la bèstia del circuit | Diari Català
Interior

Estèticament destaquen la multitud de peces M Performance que li generen un ambient molt més Racing. Aquí trobem una graella frontal negra, diferents elements acabats en carbono com la sortida d’escapament, les carcasses dels retrovisors, el splitter frontal, el difusor i aleró posterior o diferents elements interiors, volant acabat en Alcàntera, pedals d’acer inoxidable, diferents llums amb tecnologia LED, seients esportius RECARO, entre d’altres.

Aquest BMW M2 MotoGP Safety Car també aposta per millores dinàmiques com uns frens ceràmics de carbono, suspensió coilover, pneumàtics Michelin Sport Cup o una bomba de combustible, així com elements de seguretat com la gàbia antibolcada o l’extintor interior per si es produís un incendi.

BMW M2 MotoGP Safety Car, la bèstia del circuit | Diari Català
Vista lateral

Sens dubte aquest BMW M2 MotoGP Safety Car és una autèntica bèstia de circuit i ja tenim ganes de veure’l rodar durant les curses del Mundial de Motociclisme.