BMW busca un plus extra d’esportivitat amb Competition Package

A partir de la primavera d’aquest any 2016, el BMW M3, el BMW M4 Coupé i el BMW M4 Cabrio, estaran disponibles amb el Competition Package que genera un plus d’esportivitat als ja esportius i radicals models. Aquest paquet inclou elements exclusius d’equipament, millores dinàmiques i ofereix una potència que s’incrementa 19 CV, fins als 450 CV.

La potència extra també significa un millor rendiment i per això el BMW M3 Berlina i el BMW M4 Coupé amb caixa de canvis de doble embragatge M opcional de 7 velocitats passa de 0 a 100 km/h en només 4 segons (sense Competition Package: 4,1 segons), mentre que el BMW M4 Cabrio aconsegueix la mateixa velocitat en 4,3 segons (sense Competition Package: 4.4 segons). El temps d’acceleració per als models amb la transmissió manual de 6 velocitats és també de 0,1 segons més ràpid que els models de sèrie.

Aquest Competition Package també inclou la suspensió adaptativa M que aporta també nous amortidors i barres estabilitzadores, a més de modes de conducció reconfigurats (Comfort, Sport i Sport +). El Diferencial M Actiu de sèrie a l’eix posterior i el Control Dinàmic d’Estabilitat (DSC) també s’han configurat perquè ofereixin una major esportivitat. Així mateix, el Competition Package aporta unes exclusives llandes M d’aliatge de 20 polzades amb un pes i rigidesa optimitzades.

BMW M3 i M4 Competition Package | Diari Català
Interior esportiu

A l’exterior, el Competition Package inclou el sistema d’escapament esportiu M amb tubs cromats en color negre. Però, malgrat el seu interessant aspecte, la característica més distintiva del sistema d’escapament és el seu potent so, el qual, com sempre en un model M, ofereix una experiència única. Així mateix, el paquet també equipa una tira exterior BMW Individual Shadow Line d’un color negre brillant que s’ha aplicat a les motllures de les finestretes, als marcs dels miralls exteriors i les bases, a la graella frontal, a les brànquies laterals i a la insígnia de model de la part posterior.

Aquest Competition Package inclou també seients M esportius i cinturons de seguretat amb teixit a ratlles BMW M que aporten un ambient interior més esportiu.