Només hi haurà 60 unitats del BMW M4 CS

Al 2016, BMW M té un gran protagonisme gràcies al llançament dels nous BMW M2 Coupé i BMW M4 GTS. Però les novetats no cessen i ara també ens presenten el BMW M4 CS i d’aquesta forma es completa la família BMW M4 composta pel radical BMW M4 GTS (700 unitats a tot el món), el BMW M4 Coupé i ara aquesta edició exclusiva només per al mercat espanyol i limitada a 60 unitats numerades. Es tracta d’una versió més civilitzada de l’exclusiu BMW M4 GTS gràcies a la seva major versatilitat incorporant seients posteriors i neumàtics similars al BMW M4 Coupé.

A més d’un increment de potència (suposem que anirà sobre els 450 CV), llandes exclusives de 20 polzades, xassís M adaptatiu i frens carboni-ceràmics, el nou BMW M4 CS incorpora un aleró posterior, elements exteriors en fibra de carboni, seients de nou disseny, entre altres elements únics. Només s’ofereix amb la caixa de canvis automàtica M DKG de set velocitats i doble embragatge.

L’increment de potència i rendiment va unit a l’augment de la limitació de velocitat punta des dels 250 km/h als 280 km/h.

El nou BMW M4 CS arribarà durant el primer semestre de 2016 a un preu que encara desconeixem. Sens dubte, serà un bon exemplar per a aquells amants de les sigles M i un model que segur es revaloritzarà amb el temps.