El BMW M760LI xDrive és la versió més potent de la gran berlina alemanya

Només quedava una peça per acabar el puzle, només faltava una versió per arribar, i ja la tenim aquí. Cert, no és un M7 (però sí un Alpina B7 que supleix aquesta funció) però el BMW M760LI xDrive pot complir amb el paper.

Signat per M Performance, aquest BMW M760LI xDrive equipa un espectacular motor de 6.6 litres V12 Twin Turbo capaç de desenvolupar 600 CV de potència a 5.500 rpm i 800 Nm des de les 1.500 rpm. Combinat amb un canvi automàtic Steptronic de 8 marxes que envia tota la força a les quatre rodes gràcies al sistema xDrive (tot i que l’eix posterior és qui té preferència en el repartiment), aconsegueix una acceleració de 0 a 100 km/h en 3,9 segons i una velocitat punta autolimitada de 250 km/h, tot i que amb el paquet opcional M Driver’s Package podria arribar fins als 305 km/h.

Com el seu propi nom indica, aquesta versió és la de batalla llarga i, a més, incorpora el xassís Executive Drive Pro, el qual aposta per un sistema que minimitza els balancejos de la carrosseria en el pas per corba, la direcció activa i una estètica més esportiva amb un kit aerodinàmic signat per M. Així mateix, les sortides d’escapament també són M, igual que el sistema de frens amb pinces de color blau.

BMW M760LI xDrive, luxe i esportivitat | Diari Català
Vista posterior

Però no tot és esportivitat, si desitgeu més elegància i confort sempre podreu optar pel BMW M760 LI V12 Excellence, el qual abandona l’acabat aerodinàmic M per altres elements i detalls que mostren més elegància, com, per exemple, el disseny de les llandes.

La marca alemanya no ha proporcionat informació respecte a preus i entregues d’aquest BMW M760LI xDrive, però el que sí que sabem és que el veurem durant el Saló de Ginebra que es celebrarà durant el mes de març.