El BMW X4 M40i a partir de 73.500 euros

Si desitgeu un BMW X4 M40i, sapigueu que ja té preu per al mercat espanyol i, com és un cotxe únic, potent, Premium i exclusiu, no penseu que us sortirà gaire econòmic però, pel que ofereix, no és gens descabellat.

Amb aquesta nova motorització que desenvolupa 360 CV gràcies a un propulsor de 3 litres i sis cilindres en línia amb tecnologia BMW TwinPower Turbo, el nou BMW X4 M40i és capaç d’accelerar de 0-100km/h en només 4,9 segons i aconseguir una velocitat punta limitada electrònicament de 250km/h, unes prestacions d’infart pel tipus de vehicle que és. Així mateix, compleix amb la normativa EU6 d’emissions i homologa un consum combinat de 8,6l/100km. La transmissió se sèrie és automàtica Steptronic de 8 velocitats.

L’equipament que ofereix de base aquest BMW X4 M40i és força interessant i integra llandes d’aliatge lleuger M de 19 polzades, paquet esportiu M, canvi automàtic esportiu amb lleves al volant i ajust específic, tapisseria que combina la tela i el cuir, motllures interiors en alumini, sortides d’escapament amb acabat cromat negre, entre d’altres.

Així mateix, també cal sumar-li tot l’equipament que aporta la gamma BMW X4 amb, per exemple, tracció BMW xDrive, climatizador bizona, volant esportiu de cuir multifuncional, direcció esportiva variable, control de creuer amb funció de frenada, control de distància d’aparcament (PDC) davanter i posterior, radio BMW Professional, sensor de pluja i llums, Bluetooth + USB, porta del maleter elèctrica, entre d’altres.

A més a més, el nou BMW X4 M40i pot escollir-se en un color exclusiu, el Long Beach Blue que podeu veure a la imatge que acompanya al text i que també equipa el BMW X6 M i el proper i esperat BMW M2.

El preu de partida per al nou BMW X4 M40i al mercat espanyol és de 73.500 euros i ja es poden realitzar comandes. Les primeres unitats arribaran durant el primer trimestre d’aquest 2016.