Boca Juniors, campió a l’Argentina

0
Boca Juniors, campió a l'Argentina
Els jugadors de Boca celebren el títol de Lliga. FOTO: EP
Boca Juniors, campió a l'Argentina
Els jugadors de Boca celebren el títol de Lliga /FOTO: EP

El quadre ‘xeneize’ és el nou campió a l’Argentina una jornada abans de que finalitzi el campionat més llarg de la seva història

Boca Juniors s’ha proclamat campió a l’Argentina quan falta una jornada per al final de la temporada, gràcies al triomf (1-0) contra Tigre en una Bombonera plena que va celebrar la reconquesta del futbol argentí quatre temporades després. El retorn de Carlos Tévez s’ha traduït finalment en un enyorat títol que no aconseguien des del 2011, el primer que es disputa en el nou format de 30 equips. Els del ‘Vasco’ Arruabarrena s’ha classificat a més per a la Copa Libertadores del pròxim any.

El títol era imprescindible per a Boca, després de les frustracions per l’eliminació contra del seu etern rival, River Plate, en la Copa Sud-americana del 2014 i la Llibertadors d’aquest any. La repatriació de Tévez, finalista de la Champions League l’any passat amb la Juventus, ha estat clau després de la Copa Amèrica.  Tévez ha marcat la diferència en el camí cap al títol. “He complert el somni de tornar a Boca i aconseguir un títol. És difícil parlar amb aquesta emoció. Aquest títol m’agafa amb més experiència, més relaxat i vull gaudir-lo amb la meva família i els meus companys”, ha dit Tévez, visiblement emocionat en les festejos dins del terrreny de joc per tal de celebrar que Boca torna a ser campió a l’Argentina.