Intenten boicotejar un míting de Rivera a Barcelona amb crits d’independència

0
Albert Rivera ciutadans gran coalició
Albert Rivera, al Congrés dels Diputats | Foto: Europa Press

Un home ha interromput el míting de Ciutadans a Barcelona amb crits d'”independència” durant la intervenció d’Albert Rivera

Un home ha intentat boicotejar un míting del líder de Ciutadans, Albert Rivera, a Barcelona amb crits d'”independència” quan el candidat feia la seva intervenció i un grup d’assistents han respost abraonant-se sobre el manifestant.

Ha ocorregut aquest dissabte en un acte del partit al Parc Central de Nou Barris de la capital catalana al qual han assistit més de 500 simpatitzants, i en què han intervingut també la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, i el candidat per Barcelona, Juan Carlos Girauta.

En produir-se l’incident, els assistents han corejat com a resposta el crit de ‘llibertat, llibertat’ i Rivera també ha reaccionat des del faristol: “Els que no respecten la llibertat tenen un problema amb nosaltres. No callarem”.

Als demòcrates ni se’ns ocorre anar als actes d’altres i rebentar-los”, ha dit el líder de Ciutadans, que ha afegit que la munició dels demòcrates no és l’amenaça sinó la paperetes per votar.

El manifestant en irrompre al míting ha llançat pamflets amb el logo d’Arran, grup juvenil pròxim a la CUP, amb el lema: “Només des de l’organització popular i la lluita al carrer aconseguirem la independència, el socialisme i el feminisme als Països Catalans“.