Bojan Krick, que torna a ser feliç recuperat de la lesió, concedeix una entrevista a ‘Marca’ on explica per què no va triomfar Luis Enrique a Roma

Ho ha passat malament, però reconeix que torna a gaudir del futbol un cop recuperat del trencament del lligament creuat del genoll esquerre. L’exblaugrana, que va coincidir amb Luis Enrique a Roma la temporada 2011-2012, ha concedit una entrevista al diari ‘Marca’ explicant les raons per les quals l’asturià no va triomfar a Itàlia.

Bojan considera que el futbol italià és molt diferent al que es juga a Espanya: “A Itàlia hi ha una mentalitat diferent. No entenien el joc que volia practicar Luis Enrique. Amb la percepció dels propis futbolistes italians acostumats al joc tàctic, no és fàcil remar cap a una mateixa direcció quan el que t’han ensenyat és tant diferent”.

El de Linyola, no obstant, admet que treballar amb una plantilla com la que té el Barça ajuda a obtenir bons resultats: “A Barcelona s’ha trobat amb una selecció dels millors jugadors del món. Això ajuda a que les coses vagin bé”.