Els dos futbolistes ‘pericos’, juntament amb l’exblanc-i-blau Lucas Vázquez, es concentraran el pròxim 23 de maig a Madrid

Alegria -i de les bones- per a la parròquia ‘perica’ en aquest punt i final a la temporada 2015-2016. Pau López i Marco Asensio, futbolistes del RCD Espanyol, han estat convocats per Vicente Del Bosque per fer la primera part de la preparació de cara a l’Eurocopa amb la selecció absoluta.

Malgrat que tant Asensio com Pau López tenen molt complicada la seva participació en el torneig europeu, caps dels dos tenen les portes tancades. De moment estan citats el pròxim 23 de maig a Madrid amb la resta de futbolistes seleccionats per Del Bosque.

La resta de futbolistes joves citats són els següents: Asenjo (Villarreal), Meré (Sporting), Bellerín (Arsenal), Jonny (Celta), Denis (Villarreal), Diego Llorente (Rayo), Fornals (Málaga), Williams (Athletic) i Oyarzabal (Real Sociedad).


Lucas Vázquez, sí

Qui sí que participarà en la pròxima Eurocopa és l’exblanc-i-blau Lucas Vázquez. El gallec ha realitzat una fantàstica temporada amb el Real Madrid després del seu debut a l’elit del futbol espanyol amb la samarreta de l’Espanyol.

Lucas Vázquez, en la seva etapa al RCD Espanyol | FOTO: rcdespanyol.com
Lucas Vázquez, en la seva etapa al RCD Espanyol | FOTO: rcdespanyol.com