Brad Baker s’imposa per davant de Marc Márquez i Jared Mees

Un any més el Palau Sant Jordi de Barcelona va poder vibrar amb el Superprestigio Dirt Track però, aquest cop, no va poder tornar a veure a Márquez com a campió ja que Brad Baker, absent l’any passat a causa d’una caiguda durant els entrenaments, va imposar la seva experiència per revalidar el títol que havia aconseguit en la primera edició.

El nord-americà Brad Baker es va emportar el Superprestigio Dirt Track de Barcelona sota la pressió i els intents de l’ídol local, el català Marc Márquez, en una atapeïda competició que va congregar a 8.700 aficionats al Palau Sant Jordi.

Brad Baker va conquistar la tercera edició de la prova i va decantar la balança de victòries continentals a favor dels Estats Units. Marc Márquez i Jared Mees van acompanyar a Baker al podi, en una Superfinal en la qual també van estar presents Álex Rins, Dani Ribalta, Xavi Vierge, Masatoshi Ohmori i Fredrik Lindgren.

A la sortida, Brad Baker aconseguia agafar avantatge sobre els altres pilots, un marge que encara que Márquez va aconseguir reduir durant les 16 voltes, no va aconseguir salvar. El de Cervera es va haver de conformar amb la segona plaça. Per la seva banda, Jared Mees, que realitzava una sortida molt dolenta, va aconseguir escalar fins a la tercera plaça, formant així un podi de luxe.

Els 8.700 espectadors del Palau Sant Jordi van viure una jornada inoblidable. A més a més, van poder gaudir també d’un increïble concurs de derrapatges, en el qual es va imposar l’especialista japonès Masatoshi Ohmori, a més d’una exhibició d’Adam Raga amb la moto de trial, i una carrera humana entre 25 voluntaris que van saltar a la pista del Palau Sant Jordi.

“Moltes gràcies a RPM Racing per organitzar aquest esdeveniment que cada any va creixent més i més. Parlant de la cursa, no he fet la meva millor sortida, Brad Baker ha aconseguit guanyar uns metres a l’inici, i encara que després he aconseguit recuperar terreny, no ha estat possible avançar. Al final estic al podi, amb dos pilots professionals de dirt track. He après moltes coses dels pilots americans, i ja espero repetir l’any vinent”, va indicar Márquez.