Un britànic surt a prendre una cervesa a Essex… i desperta a Barcelona!

0
Alexander Caviel Snapchat
Alexander Caviel, relatant la seva aventura a Snapchat

Un jove va començar una nit de cerveses a la seva ciutat del Regne Unit i la va acabar agafant un vol a Barcelona

Tots coneixem les conseqüències que té l’alcohol, tot i que sembla que alguns ho tenen més après que d’altres. Així ho demostra un jove britànic que va començar la nit amb unes cerveses a la seva ciutat d’Essex i la va acabar veient sortir el sol a Barcelona.

Alexander Caviel, jove assessor financer de 21 anys, va sortir ‘per una nit tranquil·la’ a prendre unes cerveses però, en un moment donat, se li va ocórrer agafar un autobús cap a l’aeroport de Stasted. Una vegada allà, va reservar amb el seu mòbil un vol a Barcelona que sortia a les quatre de la matinada.

Segons explica el propi Alexander, no va ser conscient del que havia fet fins aterrar a Espanya. Una vegada a Barcelona, va optar per convertir aquesta ‘bogeria’ en un viatge imporivtzat de quatre dies. Però, com se sentia sol per la capital catalana, va decidir compartir la seva aventura per l’aplicació de fotos i missatgeria Snapchat.

La mare d’Alexander no va ser conscient de l’aventura del seu fill fins un dia després de la seva ‘escapada’, quan va rebre una trucada d’Alexander que li va dir: “mamà, no estic en perill, però he viatjat a Barcelona i no estic segur de com he acabat aquí”. El jove ha reconegut ser un “bevedor” habitual.

 

Compartir
Article anterior(1-0) Directes a l’ascens
Article següentConfirmada la mort d’una espanyola als atemptats de Brussel·les
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]