Bronca a Twitter entre Liz Castro i Jaume Marfany arran de la presidència de l’ANC

0
Liz Castro ANC
Liz Castro, en un acte de l'ANC | Foto: Europa Press

La que va ser candidata més votada a les darreres eleccions de l’ANC, Liz Castro, acusa l’ex vicepresident d’haver-la pressionat per retirar la candidatura

Liz Castro, escriptora i editora que es va postular el maig de l’any passat a presidir l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) després de la sortida de Carme Forcadell, encara no oblida les “pressions” rebudes, segons ella, durant els dies previs a l’elecció. Curiosament, Jordi Sánchez –actual president- va ser escollit pel secretariat de l’ANC malgrat Castro havia estat la candidata més votada en les eleccions.

Aquest dijous Castro ha carregat contra el que era fins aquella elecció vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany, al que ha acusat obertament a Twitter d’haver-la pressionat per a que retirés la seva candidatura.

Tot ha començat quan Marfany ha criticat la possibilitat que l’ex diputat de la CUP, Antonio Baños, sigui el nou president de l’ANC a Twitter. Castro ha contestat acusant-lo de les pressions que va rebre del propi Marfany per telèfon, cosa que ell ha negat. La discussió ha continuat fins al punt que Liz Castro ha confessat que “no volia ser presidenta”. “Vaig decidir postular-me després de veure les maniobres que fèieu”, li ha dit a Marfany en el darrer tuit sobre el tema.

Compartir
Article anteriorJordan i Beckham, els exesportistes més rics
Article següent58è Ral·li Internacional Cotxes d’Època Barcelona-Sitges
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]