Bruce Springsteen actuarà el 21 de maig al Santiago Bernabéu, dia en el qual es disputarà la final de la Copa de Rey entre el Barça i el Sevilla

Tot i que ho neguen en públic, FC Barcelona i Sevilla volen disputar la final de la Copa del Rey del pròxim 21 de maig al Santiago Bernabéu, estadi del Real Madrid. Totes dues entitats volen que el matx es disputi en una instal·lació preparada per acollir un gran nombre d’aficionats a les graderies. A més, els blaugrana volen aixecar un nou títol a l’estadi de l’etern rival.

No obstant, sembla que el Santiago Bernabéu queda totalment descartat de les travesses. Doctor Music Concerts, promotora de concerts que organitza la gira de Bruce Springsteen d’aquest any per territori espanyol, ha confirmat que el dia 21 de maig, dia que es disputa la final de la Copa del Rey, el cantant actuarà al Santiago Bernabéu.

Sembla, doncs, que el Bernabéu queda descartat tal i com va succeir la temporada passada, quan FC Barcelona i Athletic Club tampoc la van poder jugar en aquest estadi a causa d’unes obres en uns banys que el Real Madrid va fer, precisament, perquè uns dies més tard Bruce Springsteen actués sobre la gespa de l’entitat ‘blanca’.