Bruce Willis al sisè lliurament de ‘Jungla de cristal’

0
Bruce Willis al sisè lliurament de 'Jungla de cristal'
Foto: FOX
Bruce Willis al sisè lliurament de 'Jungla de cristal'
Foto: FOX

Amb un cameo inicial trobarem a Bruce Willis al sisè lliurament de ‘Jungla de cristal’

Bruce Willis al sisè lliurament de ‘Jungla de cristal’, l’actor ha confirmat que donarà vida al vell John McClane. Una cinta que estarà ambientada 10 anys abans de la pel·lícula original i que, dirigida un altre cop per Len Wiseman, responsable del quart lliurament de la franquícia, explorarà els orígens del mític John McClane.

Des de la première de ‘Rock The Kasbah’, la cinta que dirigeix Barry Levinson i que Willis protagonitza al costat de Bill Murray, Barry Levinson i Shia LaBeouf, l’actor ha valorat molt positivament la idea d’explorar els inicis del seu personatge. “És una molt bona idea, una de realment intel·ligent, estic molt content. És molt bona idea perquè és l’origen de la història que tindrà lloc al principi de tot això”, ha comentat l’actor en declaracions recollides per Entertainment Tonight.

Tot i que no hi ha res confirmat, tot apunta que Bruce Willis al sisè lliurament de ‘Jungla de cristal’ apareixerà a la pel·lícula amb un cameo inicial per presentar la història, cosa que suposaria que la major part de la trama serà un flashback. Sigui com sigui, la ‘Jungla 6’ suposarà el retrobament de l’actor amb Wiseman vuit anys després del rodatge de ‘Live Free or Die Hard’.

El projecte està encara en plena evolució mentre Wiseman i el productor Lorenzo di Bonaventura busquen un guionista. Willis també ha avançat que “probablement” s’uneixi a la producció d’aquest nou projecte. Però el fonamental ara, a més del guionista, és trobar l’actor que donarà vida a la versió més jove de John McClane. “Ja ho veurem. No ho sé. Encara no hem arribat a aquest punt, però ja ho veurem. Esperem que sigui un tipus amb el cap ben dur”, ha afirmat. Això si, trobarem a Bruce Willis al sisè lliurament de ‘Jungla de cristal’.

Des de la seva estrena el 1988, la saga de la ‘Jungla de cristal’ ha recaptat als cines de tot el món 1.435 milions de dòlars. El primer lliurament va generar un total de 140 milions de dòlars i les seves successores han anat augmentant aquesta xifra. ‘Jungla 2: Alerta roja’ va arribar als 240 milions de dòlars, mentre que les tres últimes van superar els 300 milions. El cinquè lliurament, ‘La jungla: Un buen día para morir’, va recaptar a les sales 383 milions de dòlars.